Scramblert készít a Benelli

2015.11.09. 15:29

A több mint száz éves Benelli mára főleg a robogókban utazik, azt viszont a jelenlegi kínai tulajdonos is érzi, hogy lenne mit visszaállítani a márka némileg megkopott fényén - mégis csak a Ducatihoz és az MV Agustához mérhető volt egykor a gyár. Ennek a polírozási folyamatnak az első lépése az alábbi kép, amivel egy legenda közelgő visszatérésének ágyaznak meg.

A Benellit egykor olyan fantasztikus motorokkal azonosították, mint a Tornado, a TnT és a Tre, és most úgy tűnik, hogy ezekhez mérhető dobásra készülnek a közelgő EICMA-n. Az egyetlen kiadott kép alapján nehéz bármit is jósolni, ezért érdemes a képet egy képszerkesztő programmal kivilágosítani. Úgy már további érdemes részletek is napvilágra kerülnek: láthatóvá válnak a küllős felnik és a rájuk húzott bütykös gumik - talán Continental TKC80, illetve egy név is: Casanova.



Ezekből így 2014 és 2015 meg nem kopó slágerére, egy scramblerre lehet következtetni - ráadásul a műfaj nem idegen a Benellitől, a hatvanas években többet is készítettek, például a Leoncino Scramblert és a Cobra Scramblert.