A százéves múlthoz bármikor vissza lehet nyúlni

2015.11.14. 13:09

Pár nap telt el csak a Benelli Scramblerjének az első teaser fotója óta, és máris itt a videó, amiben a modell nevét is elárulják. És ha egy gyártó elmúlt már száz éves, akkor nyugodtan kotorászhat a dicső múltban, és rángathat elő onnan legendákat. A Benelli pontosan így cselekedett, és lefújták a port a Leoncinóról.

A Benelli Leoncion (leoncino = oroszlánkölyök) a hatvanas években jelent meg, és a háború után anyagi gondokkal küzdő olasz családoknak jelentett megoldást a napi mobilitásra. Most viszont egészen más szerepe lesz a Leoncinonak, hiszen ezzel próbálja a kínai tulajdonos visszaállítani a Benelli fényét, amit az elmúlt években a különböző, távol-keleti technikán alapuló robogókkal és olcsó utcai motorokkal sikerült lelakniuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.