Mivel jár Batman, ha már Simsonja nem lehet?

2015.12.14. 13:58

Jövőre jön a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice), ami remek alkalom megvizsgálni, milyen motort választ magának egy szuperhős. Már a trailerből kiderül: egy MV Agustát.

Persze ne legyenek ilyenkor illúzióink, arról van szó, hogy az MV Agusta volt az, aki kellő összeggel támogatta a produkciót a termékelhelyezésért, mi viszont ezen nyerünk, hiszen az előzetes információk szerint a majd háromórás filmben sok jelenetet fog kapni a Brutale.

Az MV Agusta egyébként nem idegen a DC képregények filmváltozataiban, a Sötét Lovagban például az F4 volt Batman civil motorja, és kellően hosszú snitt jutott neki, az új filmben viszont az olasz cég félelmetesen jól kinéző, aktuális naked bike-ja fog szerepelni - ha csak egy villanásnyira is, de a trailerbe is jutott belőle.

Az új MV Agusta Brutale valószínűleg a lyukas ülésű jelzővel fog bekerülni a közbeszédbe, hiszen éppen ez a funkció nélküli, de zseniálisan elhelyezett lyuk a 2016-os változat legfőbb ismertetőjegye. Az új modell egyébként gyengébb és nehezebb lett az elődjénél. Valószínűleg nem tudták volna másként teljesíteni az Euro4-es normákat, de sírni így sem kell, 116 lóerő és 175 kiló azért továbbra is jól hangzik.

A címben egyébként hazudtam, Batman simán vehetne magának egy jó Szimót.