A hiteles retró a szép retró

2015.12.22. 15:24

A Honda októberben leplezte le a Tokyo Motor Show-n a CB tanulmányt, ami előrevetítette, hogy milyen lesz a japán retrómotor következő generációja. Mint kiderült, a kiállított motor már szinte szériakész volt, és 2016-ban be is mutatják.

Ha valakinek nem tűnnek fel azonnal az újdonságok, nincs semmi baj, egy ilyen motor csak finom módosítások mellett tud hitelesen retró maradni. Élesebben metszett lesz a tank, új alumínium hatású ülés alatti panelt terveztek hozzá, egy alumíniumcsík került az airbox fedelére és az ülés is új.

Ezen felül módosították a lábtartók felfogatását, több króm került a műszerekre és a fényszóróra, és az utaskapaszkodókat is lecserélték. Más újítás nem lesz, a vázhoz nem nyúlnak, és a blokk eddig is teljesítette az Euro4-es normákat, vagyis továbbra is megfelel az előírásoknak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.