Amikor a szülinapos ajándékoz

2015.12.27. 08:13

A motoros ruházatról és felszerelésekről ismert német Held (jelentése: Hős) 2016-ban ünnepli fennállása hetvenedik évfordulóját. A német cég ebből az alkalomból igen komoly nyereményjátékot hirdetett, amelyben lényegében bárki részt vehet. A díjak összértéke stílszerűen 70 ezer euró (22 millió forint).

Nyilvánvalóan a fődíj a legcsábítóbb: egy húszezer euró értékű BMW R75-ös motorkerékpár. De nem ám a maga gyári mivoltában, hanem a Wunderlich motorépítő műhely által átfaragva. A jövőre éppen negyvenéves gép kilométerórája 35 ezret mutat, állapota kiváló, és az átépítés után csak újszerűbb lesz. A váz, a blokk, a kardán, az első villa és a kerekek maradnak csak meg, a többi alkatrészt egyedire cserélik. Az egyelőre nyitott kérdés, hogy mely stílust képviseli majd a motorkerékpár, a galériában látható négy látványtervre lehet szavazni.

A második nyertesnek sem kell viszont keseregnie. Egy kilencezer euró értékű BMW F 800 R motorkerékpárt vihet haza. A harmadik díj egy két főre szóló, hétezer euró összértékű motoros túra. A további nyeremények zömében a Held termékei, motoros ruházati cikkek, illetve azokból összeállított csomagok.

A nyereményjátékban való részvétel egyébként ingyenes, nem kötötték vásárláshoz sem. Bárki jelentkezhet, aki ellátogat a legközelebbi hivatalos Held-viszonteladóhoz, és bedobja a kitöltött regisztrációt az erre a célra rendszeresített ládába. A kereskedések listája a Held hivatalos oldalán érhető el. Igen, magyar is van köztük.