Féltucat új MV Agusta érkezik

2016.02.01. 14:14

Hat új modellt harangozott be 2016-ra Giovanni Castiglioni, az MV Agusta vezérigazgatója. Ennek fele még az év első felében érkezik, és mind a három naked bike lesz, míg az év második részében három sportmotort várhatunk.

Az új Brutale 800 jellegzetessége az ülés alatti lyuk
Az új Brutale 800 jellegzetessége az ülés alatti lyuk

A modellhullám mögött a 675-ös és a vele nagyrészt azonos 800-as háromhengeres gatyába rázása áll - az új 800-as Brutale az első, ami megkapta a frissített háromhengerest, és ugyan papíron gyengébb lett, a valóságban javult az alsó- és középső fordulatszám-tartományban a rugalmassága, illetve már megfelel az Euro4-es előírásoknak.

Az MV Agusta F3 RC kipufogója
Az MV Agusta F3 RC kipufogója

A három naked bike-ból az egyiket már beharangozták, a 675 Brutale már így biztosra vehető, a másik kettő pedig a Dragster 800 és a Brutale 800 RR lesz. A sportmotoroknál sem kell nagyon sokat gondolkozni, hiszen értelemszerűen ott is a három hengeres modellekkel kezdik, így az F3 675 és az F3 800 nem lesz nagy meglepetés. A harmadik sportmotor viszont kérdéses, nagyon szeretnénk azt hinni, hogy a már korábban beígért új F4 lesz az, viszont félő, hogy az F3 Solar Beamet sütik el új modellnek, és a 2016-ra beígért négyhengeresek tovább csúsznak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.