A szöges gumi lejárt sláger

2016.03.04. 10:02

Magyarországon, az enyhe, már-már mediterrán telek égövében egészen természetes dolog, ha valaki még nem hallott a Timbersledről. Az idahoi cég tavaly óta a Polaris-hoz tartozik, és motorkerékpárok őrült havasi veretőgépekké való alakítására specializálódott.

Egészen pontosan átalakító készleteket árulnak terepmotorokhoz, amik jellemzően a kerekek kiváltására szolgálnak, tehát elölre sítalp, hátra a motoros szánoknál használatos fogas gumiszíjat adnak.

Az ilyen csomagok 1,4-1,8 millió között kaphatók, vagyis drágák - legalábbis nekünk, a gazdag északi országokban nyilván más megítélés alá esik egy ilyen befektetés. Ráadásul arra végtelen, lakatlan, behavazott táj áll rendelkezésre telente, így egész jó kihasználható egy ilyen jármű.

A Timberland leírása szerint az átépített terepmotorok vezethetősége egészen hasonlít a motorokéra - nagyjából annyira, mint egy hószáné a quadéra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.