Ezt gondolja a Honda a CB1100-ról

2016.03.22. 17:40

Ahogyan sejteni lehetett, a Honda CB Concept Type II valóban sportosabb lett, mint a korábban bemutatott tanulmány. A café racer irányba elvitt, határozottan custom benyomást keltő koncepció olyan benyomást kelt, mintha a tavalyi bemutatott előzetest odaadták volna egy motorépítőnek. Átdolgozták a tank vonalait, új ledes első fényszórót terveztek rá, és egészen új a zseniális felni is.

Az arany színű telószár és hátsó, gáztartályos gátló ízlésesen megtöri a nyers fémszín és fekete kombinációt, az üléspúp egyértelműsíti a café racerséget, a radiálisan rögzített Brembo nyergek pedig vitathatatlan bizonyítékai annak, hogy a Honda ezúttal komolyan gondolja a sportosságot.

A CB Concept Type II-n még rengeteg finom apróságot fel lehet fedezni, ilyen például a kormányvégre szerelt visszapillantó, a karbon első sárvédő és légszűrőház - ezekkel a részletekkel a motor egyszerre retró és modern, vagyis a recept nagyon hasonlít arra, amit a Triumph is kínál a Thruxton R-rel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.