Így üti el a versenyző a saját szerelőjét

2016.04.06. 12:00 Módosítva: 2016.04.06. 12:01

Mintha eddig elhallgatták volna, mi történt a hétvégi argentin MotoGP futamon az Aprilia bokszánál. Most viszont kikerült a videó az internetre, amin a Gresini versenyzője, Alvaro Bautista a motorcserénél elméri a féktávot, és elüti az egyik szerelőjét.

 
 

Arról nincs információ, hogy miért történt a baleset - a szerelő állt rossz helyen, esetleg Bautista nézett be valamit, vagy műszaki hiba történt? A szerelő állítólag megúszta egy kificamodott bal térddel, Bautista pedig egy másodperc alatt felpattant, és folytatta a versenyt.

A kiállásra azért volt szükség, mert a Michelin gumik nem bírták a gyűrődést. Bautista ugyan az esés miatt ott hagyott pár másodpercet a bokszutcában, végül a tizedik lett, csapattársa, Stefan Bradl pedig a hetedik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.