Kétmillió forintnyi terepmotort loptak el

2016.04.09. 11:33

Mintegy ötezer angol font, vagyis közel kétmillió forint értékben loptak el terepmotorokat ismeretlenek a nagy-britanniai Hastingsben. A tettesek egyáltalán nem válogattak, és a zsákmányhoz egy széfet is sikerült hozzácsapniuk.

A betörők vélhetően jó előre kifigyelték, hogy milyen géppark várja majd őket. Így végül elvittek egy zöld színű Kawasaki KX500-ast, egy kék-fehér Yamaha TTR125-öst, egy sárga Honda CRF50-est, egy 110 köbcentis Stomp pitbike-ot, és egy szintén 110-es gyermek quadot is. Találtak továbbá néhány bukósisakot is, amelyeket szintén nem hagytak ott.

A motorkerékpárokon kívül is vettek még magukhoz némi zsákmányt a tolvajok. Elvittek egy széfet, amelyben több ezer angol font lapult. Továbbá egy pénztárcát is, 160 fontnyi készpénzzel. Mivel elég sok járművet zsákmányoltak, az sem kizárható, hogy egy méretesebb teherautót használtak a betöréses lopáshoz.

A helyi rendőrség egyelőre nem bukkant az elkövetők nyomára, éppen ezért esetleges szemtanúk jelentkezését várja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.