Jön a Honda Bulldog

2016.05.02. 13:43

Emlékeznek még a Honda Bulldog tanulmányra? Bő egy éve mutatták be, aztán tavaly ősszel már terjedt a pletyka, hogy készül a szériaváltozat. A projekt most jutott abba a fázisba, hogy pletykából hír legyen, ugyanis megjelentek az első szabadalmi rajzok.

Ráadásul nagyon jó hír, hogy az eredeti tervekhez képest alig változtattak a munkagép külsejű járművön, a tanulmányhoz képest csak az irányjelzők és a zárófény változott - illetve angol forrás írja a féktárcsát is, de én bárhogyan nézem, nem látom a különbséget.

Honda Bulldog tanulmány műszaki alapjait a Honda CB400F adta, ami a CB500F japán belpiacos változata, a lökettérfogatot leszámítva a két motor teljesen megegyezik. Így elméletben nincs semmi akadálya, hogy készüljön belőle európai piacra szánt változat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.