Megdőlt a Man TT körrekordja

2016.06.13. 13:45

Michael Dunlop pénteken a Man TT királykategóriában, a Senior TT-n nagyon rideg dolgot művelt, új körrekordot állított be a BMW S 1000 RR nyergében. Nem csak a Senior TT legjobb idejét futotta meg, hanem a Man TT történetének leggyorsabb körét is. Ez 214,33 km/h-s átlagsebességet jelentett - aki a szigetországban preferált mértékegységeket kedveli, annak 133,962 mérföld/óra. Ennél még soha, senki nem volt gyorsabb a világ legveszélyesebbnek tartott motorversenyén.

Ez az eredmény nem adta könnyen magát, McGuiness tavalyi rekordját idén először 132,8 mérföld/órás sebességgel először Ian Hutchinson döntötte meg - azzal a motorral, amivel tavaly Guy Martin nem tudott nyerni, igaz, ez az idő nem számított hivatalosan, és ezután jött Dunlop, keményen feladva a leckét a jövőre nézve.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.