V2-es Scramblert mutatott be a Yamaha

2016.06.24. 17:13

A Yamaha végre felszáll a scrambler vonatra, ám az SCR950-et első körben csak az amerikai piacon vetik be, és csak később döntenek az európai bevezetésről.

Júliustól kapható az Egyesült Államokban a Yamaha SCR950, ami az XV950-en alapul, tehát azonos a váz és a 942 köbcentis, léghűtéses V2-es. Az európai bevezetés egyébként pont a blokk miatt késik, ugyanis nem teljesíti az Euro4-es előírásokat.

Az SCR az XV-hez képest külsőben tér el, más az ülése, magasabb lett a fara, magasabb és szélesebb a kormánya, rajtszámlapot tettek az oldalára, a teleszkópra gumiharmonikát húztak és küllős kerekeket pattintottak az öntött felnik helyére.

Az SCR amerikában körülbelül 400 ezer forintnak megfelelő dollárral olcsóbb, mint az XV, reméljük az európai bevezetésnél ezt érintetlenül hagyják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.