Képregényhősök lesznek a BMW-k

2016.06.28. 13:43

Az elsősorban matricás albumokról és képregényekről ismert Paninivel szövetkezett a BMW. A bajor motorgyártó több gépe képregényhős lesz. Többek közt a G310R  és az R1200GS is feltűnik a Riders in the Storm című alkotásban.

A sztorit a szakmában rangos elismerésnek számító Eisner-díjra is jelölt Darko Macan írja, míg az illusztrációkat Riccardo Burchielli készíti. Utóbbi egyébként szabadidejében szívesen motorozik – méghozzá egy GS-t hajt, tehát van személyes kapcsolata is a BMW-vel.

A BMW Motorrad marketingigazgatója, dr. Ralf Rodepeter örömmel jelentette be a motoros képregényt. Elmondta, hogy sokaknak meghatározó gyermekkori élményt jelentenek vagy jelentettek ezek a képes olvasnivalók, illetve azok filmadaptációi. A Panini részéről Hermann Paul szintén különleges projektnek tartja a BMW-vel való együttműködést.

A képregény előzetesét a napokban már be is mutatták a németországi Comic Con Germany keretein belül. A kiadásra októberig kell várni.

Ha pedig már Riders in the Storm, akkor szóljon a Riders On The Storm:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.