Ural, minden körülmények között

2016.07.22. 08:50

Különkiadással próbálja megtolni egy kicsit az eladásokat az Ural. Az orosz motorkerékpár-gyártó Sahara Gear-Up névre keresztelte a kicsit modernizált és kipofozott oldalkocsis gépet. Azt ígérik, nem lesz számára akadály – és még őrületes móka is az egész.

A kétkerékhajtással szerelt gépben továbbra is egy 749 köbcentis, léghűtéses kéthengeres dolgozik. Az oldalkocsi hajtása egyébként a terepviszonyoktól függően akár ki is kapcsolható. A négy előremeneti fokozat mellett hátramenetet is találunk – ez például a városi parkolást is megkönnyíti, amikor éppen nem a sziklás, homokos vagy éppen havas tájon csapatunk.

Az Ural Sahara Gear-Uphoz jár pótkerék is, amelyet az oldalkocsira rögzítenek. Emellett csomagtartót, ásót, kiegészítő fényszórót is kapunk a pénzünkért. Az oldalkocsira kordura ponyvát is húzhatunk – ennek csomagszállításkor is nagy hasznát vehetjük.

A mókának – és a terepképességeknek – persze ára is van: mintegy 18 ezer dollárnak, azaz 5,1 millió forintnak megfelelő összeget kell kicsengetnünk egy-egy példányért, ha limitált szériás Uralt szeretnénk.

Fotók: motorcycle.com