Most már tudjuk mire készül az MV Agusta és a Zagato

2016.08.12. 12:14

Újabb teaser került ki a netre, amiben igyekeznek minél sejtelmesebb képeket mutatni az újdonságról - extraként még a motor sziluettje is felbukkan, így már tudjuk, hogy a reverse trike és a többi hasonló tipp hülyeségnek bizonyult, mert ez bizony egy rendes motorkerékpár lesz.

A felvillanó részletekből pedig további hasznos információkat is sikerült kiszűrnünk, például a forgattyúsház fedele és a váz nagyon úgy néz ki, mint az aktuális F4-en, vagyis valószínűleg ez az újdonság a négyhengeres sportmotor technikáján alapul.

A megmutatott többi részlet viszont nagyon különbözik attól, amit az F4-en megszoktunk, a sziluettel együtt pedig egy avantgard café racer formája áll össze a fejben. Valami olyasmi, amilyen a Pierre Terblanche féle Ducati MH900e volt, csak kevesebb retróval.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.