Százezres kedvezmény a kezdőknek?

2016.08.19. 10:28

Kedvezményekkel próbál új célcsoportokat elérni, és vevőket szerezni az elektromos gépeiről ismert Zero Motorcycles. Akciójuk keretén belül 500 dollárt, vagyis csaknem 140 ezer forintot spórolhatnak bizonyos vásárlók. Az ajánlatot motoros iskolák tanulói és oktatói, valamint rendőrök, tűzoltók, mentősök és katonák vehetik igénybe.

Az ötszáz dolláros kedvezmény nem minden modellre vonatkozik. A Zero S, DS, SR és DSR esetében alkalmazható. Igaz, annak sem kell kétségbeesnie, aki FX-et vagy FXS-t vinne haza. Ők feleakkora, azaz 250 dolláros spórolásra számíthatnak. Így a legolcsóbb Zerókat (azaz az utóbbi két típust) 2,32 millió forint helyett 2,25 millióért kaphatják meg, a legdrágább SR és DSR pedig 4,37 helyett 4,23 millióba kerül forintra átszámolva.

A kezdő motorosokat azért vonták be az akcióba, mert úgy látják, sokuk számára jó választás lehet a váltó és kuplung nélküli elektromos motorkerékpár. Kizárólag a közlekedésre kell ugyanis figyelniük, ez pedig sokat segíthet a megfelelő tapasztalatok és magabiztosság megszerzésében. A rendőrök és katonák pedig sok helyen már szolgálatban is használhatják a Zerókat egy ideje.