Felhúzzák a Honda CB500X-et

2016.09.15. 12:45

Idén februárban mutatta be a Honda Delhiben a CX-02 tanulmányt, ami lényegében egy nagyon jól megdizájnolt, továbbfejlesztett CB500X volt. Akkor nem kerítettek neki nagy feneket, az újabban előkerült szabadalmi rajzokon viszont a CX-2 köszön vissza - úgy tűnik, ez lesz a kéthengeres túraenduró jövője.

A kiszivárgott rajzok a formaterv levédéséhez kellenek, és amit látunk, az tulajdonképpen megegyezik a tanulmánnyal. A blokk, a váz és a kipufogórendszer első fele megegyezik a mostani CB500X-szel, a NM4 Vultusról származó lengőkar, a rászerelt sárvédő, a fordított teleszkópvilla és a radiális első féknyereg viszont egyértelműen újdonság lesz, ahogyan a lámpa és a műanyag elemek is.

Sok részlete emlékeztet a City Adventure tanulmányra, tehát illeszkedik a Honda következő generációs arculatába, ám idén valószínűleg még nem találkozunk a CX-2-vel az őszi szalonokon: mivel az idei évre frissítették a CB500X-et, ez a továbbfejlesztett változat vélhetően legkorábban 2018-ban mutatkozik be.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.