Hivatalos: gyártásba kerül az X-ADV

2016.09.15. 14:25

Ha valaki rajta tartja az ujját a motoros világ ütőerén, nem fog meglepődni a Honda legújabb, hivatalos bejelentésén: gyártásba kerül az X-ADV, leánykori nevén a City Adventure tanulmány.

Az NC750 alapú kaland-túra-robogóról tavaly Milánóban nem tudtam elképzelni, hogy valaha gyártásba kerül, majd amikor jöttek a hírek, hogy de, akkor biztos voltam benne, hogy egy kicsit átkozmetikázott Integra lesz - ami ismét tévedés volt, mert a tanulmány látványos és drága részleteit szinte kivétel nélkül meghagyták.

Így maradt a fordított első teló, az igényes, alumínium lengővilla, a dupla tárcsafék és a küllős kerekek. A formatervet sem herélték ki, megmaradt a látványos és agresszív külső, ami toronymagasan veri az összes mai Honda megjelenését.


Az X-ADV 750-es kéthengeresének ereje duplakuplungos automata váltón keresztül jut a hátsó kerékhez - 55 lóerőre és 68 Nm nyomatékra lehet számítani.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.