Fékhiba a Husqvarnáknál

2016.10.03. 14:50

Fékhiba miatt hívja vissza több 2017-es modellévű enduróját és krosszgépét a Husqvarna. A kiadott közlemény szerint nem a gyártónál gyökerezik a probléma, tehát nem összeszerelés közben szúrtak el valamit. A meghibásodás veszélye a Brembótól származó egyes alkatrészeknél áll fenn.

A TC, FC, TX, TE és FE modelleknél az első fék munkahengerei mehetnek tönkre idő előtt, a várt fékhatás elmaradása pedig balesetveszélyes helyzeteket idézhet elő. Arról nem szólnak a hírek, hogy előfordult-e már olyan sérülés, amit összefüggésbe lehet hozni a fékproblémákkal.

Azt, hogy egy-egy motorkerékpár érintett-e a visszahívásban, alvázszám alapján lehet ellenőrizni. A tulajdonosokat a gyártó folyamatosan értesíti. A szakszervizek ezt követően természetesen ingyenesen végzik el a hibás alkatrész cseréjét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.