Még idén bemutatják a 200 lóerős V4-es Nortont

2016.10.13. 10:49

A Norton okosan megvárta, hogy lecsengjen az Intermoton bemutatott újdonságok, és bedobták újra a már jó ideje lebegtetett V4-es superbike-ot. Ami viszont messze túlmutat az eddigieken, hogy ezúttal konkrét bemutatási időponttal álltak elő, november 19-én leleplezik a sportmotorjukat.

Norton-V4-Superbike

Az angol gyártó ritkán rukkol elő új modellekkel, így a 200 lóerősnek ígért, 1200 köbcentis, V4-es gépüket elég komoly várakozás övezi. Két változattal készülnek, az alapmodell körülbelül 28 ezer fontba, azaz átszámítva 9,5 millió forintba fog kerülni, míg a csúcskivitelért 13,5 millió forintnak megfelelő mennyiségű angol pénzt kérnek.

A frissen kikerült teaser videóból keveset tudni meg, az viszont kiderül, hogy az új modell kézzel készül a Norton doningtoni üzemében. A felvételen Öhlins futóművet és BST felniket látni - ezek minden bizonnyal a csúcsváltozat sajátjai lesznek.

Remélem megvolt, hogy a videóban még a hegesztőszemüveg is Arai.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.