Elég jó képek kerültek ki az új Ducati Multistrada 939-ről

2016.10.14. 13:02

Már egy ideje lehetett tudni, hogy jövőre jön a kis Multistrada, ezúttal viszont olyan kémfotók kerültek elő, amiken egészen jól megfigyelhetők a részletei. Például hogy a 939-es blokk köré épített túraenduró az ezerkettestől eltérően kétkarú lengővillával készül - az sem kizárt, hogy ez egy az egyben megegyezik a Multistrada 1200 Enduróéval.

Az ABS, az üzemmódkapcsoló és a kipörgésgátló alap lesz, arról viszont nem tudni, hogy az extralistára felkerül-e az elektronikus futómű, a tempomat és a kanyar-ABS - elképzelhető, hogy ezeket megtartják a csúcsmodellnek.

A Multistrada 939 árát valószínűleg a Hypermotard és a Multistrada közé lövik be - vagyis várhatóan ötmillió körüli összegre kell számítani. A bemutató a novemberi EICMA-n lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.