Megérte várni, itt a Husqvarna 401 Vitpilen

2016.11.04. 17:11

A Husqvarna két új utcai modellt és egy tanulmányt ígért be a jövő héten induló milánói motorkiállításra, az EICMA-ra. A két szériából az egyik már egészen biztosan a Vitpilen 401, a retrófuturisztikus külsejű, KTM 390 Duke alapú café racer.

Még egy rövid promóvideót is kiadtak róla, amin egyedül a tankot látjuk, az viszont egészen úgy néz ki, mint a szédületes tanulmányé. Az már más kérdés, hogy a többi rész stimmel-e, vagy ugyanúgy ki fogják herélni, mint  a 701 Supermotót a koncepcióhoz képest. Ettől függetlenül a Vitpilen az elmúlt évek legjobban várt modellje, és 2017-ben megvehető lesz.

A másik széria modellről nem tudni, mi lesz - lehet, hogy a 125-ös Vitpilen, de az sem elképzelhetetlen, hogy a scrambleres Svartpilen tanulmány szériaváltozata lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.