A legizgalmasabb BMW?

2016.11.09. 16:26

Az idei milánói motorkiállítás előtt már sejteni lehetett, milyen újdonságokat állít ki a BMW, végül azonban kiderült: meglepetéssel is készültek az EICMA-ra. A HP4 Race-ről van szó, amelyet nemes egyszerűséggel csak a márka legizgalmasabb és leginkább exkluzív gépének neveznek.

Egyelőre csupán tanulmányról van szó, amelynél nem spóroltak a szénszálas alkatrészekkel. A főváz, a felnik és az idomok is karbonszálas műanyagból készültek. Egyelőre azonban nagyon sejtelmesek a gyáriak, ugyanis semmi egyebet nem árultak el a főként pályára szánt motorkerékpárról. Így a műszaki tartalomról sem tudni sokat, tavaszra ígérnek további infókat.

Annyit viszont már most is tudni, hogy egy egészen kevés példányszámú limitált széria készül majd belőle. Minden darabot kézzel készítenek, így azt is sejthetjük, hogy az árcédulára is szemérmetlenül magas számot vésnek majd. Az első HP4 Race-eket 2017 második felében vehetik majd át a megrendelők.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.