Stílusosan lehet villannyal járni?

2016.11.09. 10:12

Sokak meglepetésére elektromos robogót mutatott be a milánói motorszalonon a Vespa. Az olaszok a stílust és az eleganciát megtartva lépnének egy nagyot a jövő irányába. Újdonságuk egyelőre tanulmányként létezik, de hamarosan gyártásba is mehet.

Az Elettrica névre keresztelt robogó bemutatásakor kiemelték: a Vespát is a soraiban tudó Piaggio-csoportnak a hetvenes évek közepéig visszanyúló tapasztalatai vannak a villanymotorok terén. Az elektromos géppel pedig szeretnének olyan komoly hatást elérni, mint amilyet az első Vespák váltottak ki évtizedekkel ezelőtt.

Bár sokat egyelőre nem árulnak el az Elettrica műszaki jellemzőiről, annyit azért elhintettek, hogy projektjükkel az elektromos mobilitási szektor legfontosabb szereplői közé lépnének be. A koncepcióból 2017 második felére lehet sorozatgyártású változat, amely az ígéretek szerint hű lesz a márka hagyományaihoz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.