Valami nagyon ütős készül a Triumph-nál

2016.11.23. 12:15

A Triumph leszokóban van arról, hogy egyben durrantsa el az újdonságokat, az új, 775-ös Street Triple modellcsaládot (alap, R, RS) sem sütötték el sem Kölnben, sem Milánóban, pedig biztosan tudjuk, hogy már egy ideje készen áll, illetve a Bobbert is a két nagy európai szalon között leplezték le. Az MCN friss kémfotóján felbukkanó új projektjük 2018-as modell lesz, vagyis legkorábban 2017 vége felé láthatjuk először élőben. De mit lehet tudni az újdonságról?

triumph speedtwin.png

A kémfotón a motor még felemás kerekeken gurul, az első egy Street Triple-ből származik, a hátsó pedig egy Thruxston fűzött felnije. Látványosak a Thruxton R futóműve és fékrendszere az Öhlinsekkel és a Brembo mart versenyfékeivel. Szintén adja a klasszikus hangulatot a Bonneville T120 dupla bölcsőváza és a valószínűleg áthangolt T120 blokk. Viszont mi az ott az elején? 2007-es Street Triple lámpák! 

Az állítólag Speed Twinnek keresztelt modell lesz a Thruxton R streetfighter változata, már ha létezik olyan kategória, hogy vintage stunt bike, de nem is ez a lényeg, hanem hogy állatian néz ki a dupla kerek lámpa és a magas kónuszos kormány a régies elemeken.