Spórolj karácsonykor a Shoxszal

2016.12.08. 16:08

Bár a legtöbben már elrakták a motort télire, az igazán keménytökűek nem tartanak szünetet. Tartozzunk akármelyik kategóriába, a felszerelésünk frissítésére időről időre mindenképpen szükség van. Ebben segítenek idén is a Shox karácsonyi akciói.

Télen is ideális viselet lehet a Sierra Nevada Pro túradzseki. Szél- és vízálló, négyévszakos cucc, Bodyguardce váll- és könyökprotektorokkal, a gerincet ütéselnyelő habbal védi. A nyakrész mágnesesen záródik, a láthatóságot pedig fényvisszaverő betétek segítik. A derékrész tépőzárral, az alsó rész zsinórral szűkíthető. Most 114900 helyett 89900 forintért vihető haza.

Az AGV K5 bukósisak többféle méretben és színben is kapható. Héjszerkezete üvegszál kompozit, szellőzőrendszere dinamikus. A higiénikusabb használat érdekében bélése kivehető és mosható. A plexi karcmentes, mechanikája személyre szabható. Kivehető orrvédő és bogárháló is tartozik hozzá, és előkészítették bluetooth használatához is. Most egyes kivitelek 119900 helyett 99900 forintba kerülnek.

Áramvonalas, mágneses sporttanktáska a Kushitani Kenta. Felül kemény a borítása, így nem nyomjuk össze a holminkat. A legszükségesebb dolgainkat nagy tempónál is biztonságban tudhatjuk. Az akció keretében 31900 helyett 12900 forintba kerül.

A friss Shox-katalógus letölthető erre a linkre kattintva.