Tuti biznisz az angolok felspécizett Ducatija

2016.12.16. 16:11

Az angliai Ducati importőr bemutatta az 959 Panigale extrán felszerelt, különleges kiadását. Mindössze 25 darabot készítenek belőle, ezeket legkönnyebben a lézergravírozott és sorszámozott felső villahídról, a verseny tankbetöltőről, a fékkarvédőről és a felhajló fék- és kuplungkarról lehet felismerni a legkönnyebben.

Ezeken felül a széria shotgun kipufogó helyett egy blokk alá húzott Akrapovic rendszert szerelnek fel, illetve több műanyag elemet szénszálasra cserélnek, például a gyújtáskapcsoló fedelét, a rugóstagot és a sarkat védő burkolatokat, a tankprotektort, a láncvédőt és a hátsó sárvédőt.

A gyárilag felspécizett 959 Panigale körülbelül 970 ezer forinttal kerül többe kint, mint az alapváltozat, míg a Ducati Performance katalógust fellapozva kiderül, hogy csak a kipufogórendszer átalakítása is egymillió fölé jönne ki. Tiszta haszon!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.