Vadászgépes kijelző lesz a KTM következő extrája

2017.02.07. 11:57

Még korai lenne azt mondani, hogy a következő KTM túramotorban már lesz head-up display, az viszont biztos, hogy a KTM, a Husqvarna és a WP Suspension mögött álló Pierer Industrie AG szemmel is látható összeget fektetett be a HUD-okat is fejlesztő NUVIZ-be.

A san diegoi technológiai cég olyan head-up display-en dolgozik, amit a bukósisakra lehet kívülről csatlakoztatni, a reményeik szerint már 2017 első felében a piacon lehet.

Az eddig körülbelül 9 millió dolláros tőkéből gazdálkodó NUVIZ-be a KTM további ötmillióért vásárolta be magát, amiért már jár egy hely az igazgatói tanácsban.

Nehéz jósolni, de a jelek szerint a motoripar következő újítása a HUD lesz, alig egy éve még a BMW turnézott egy HUD-os sisakkal. Valószínűleg emiatt is volt sürgős a KTM-nek a NUVIZ-be való beszállás.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.