Ingyen benzin? Már csak az örök élet hiányzik

2017.02.17. 11:28

Ingyen benzinnel igyekszik enyhíteni a helyiek terheit a malajziai Putra Dzsaja városa. A fővárostól, Kuala Lumpurtól huszonöt kilométerre fekvő település persze nem mindenkinek és nem korlátlan mennyiségben kínálja térítésmentesen az üzemanyagot.

img 1968

A kedvezmény csak a város azon lakóira vonatkozik, akik 150 köbcentis, vagy annál kisebb lökettérfogatú motorral közlekednek. Havonta kétszer, a második és harmadik héten vehetik igénybe az akciót. A helyi vezetők ezzel elsősorban a fiataloknak szeretnének kedvezni, és csökkenteni kiadásaikat.

Hasonló kezdeményezést már több városban is tartottak Malajziában. Putra Dzsajában az első napon mintegy kétszáz motoros használta ki a lehetőséget. Sokan már egy órával a reggel hatos nyitás előtt a benzinkúton várakoztak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.