2017.02.24. 08:30

Végigmotoroztad a telet, és már lógnak rajtad a ruháid? Vagy éppen elraktad a motort télire, de már nagyon készülsz, hogy elővedd? Az ország legnagyobb túramotoros áruháza, a Shox ezúttal is segít beszerezni mindent, amire szükséged lehet. Ki is dobták a 2017-es katalógust, most ebből szemezgetünk.

A Sixgear Supreme motoros kesztyű kisujját összevarrták a gyűrűsujjal – így akkor sem tud kicsavarodni, ha szerencsétlenül fognánk talajt egy bukásnál. A felsőrész egyébként kopásálló, perforált marhabőr a jó szellőzés érdekében, a tenyérrész kengurubőr, az erősítéseket pedig nyomott mintás, csúszásgátlós kecskebőrrel oldották meg. Az ujjakon és a kézfejen fényvisszaverő betétek segítenek abban, hogy jobban észrevehetők legyünk. A kesztyű ára 32900 forint.

A legkedveltebb túra-sport sisakok egyike volt 2016-ban az AGV K5 S, amelyet most a gyártó kicsit újragondolt, és igyekezett még jobbat kihozni belőle. Varrásmentes belsejével még kényelmesebb lehet, a kompozit héjat pedig beépített spoilerrel látták el. A többállású plexi karcmentes, és kapunk beépített napszemüveget is. A többféle színben elérhető bukósisakot 119900 forinttól vihetjük haza.

A Shox Evo protektoring jól szellőzik, hiszen protektorait rugalmas hálóra rögzítették. A hátrészen flexibilis, nyolczónás páncélt találunk, az alkarnál és felkarnál fokozatmentesen állíthatjuk be a testalkatunknak megfelelően, derekunknál rugalmas vesevédő kapott helyet. A kulcscsont protektora levehető. A komplex védelmet nyújtó ingért 28900 forintot kérnek el.

A Shox 2017-es katalógusát elérhetitek erre a linkre kattintva.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.