Technós kis gyöszt mutatott be a Honda

2017.03.29. 14:32 Módosítva: 2017.03.29. 14:32

A thaiföldi Bangkok Motor Show-n mutatta be a Honda a 150SS Racer tanulmányt, ami egy elég szokatlan öszvér. Stílusát tekintve leginkább a modern sportmotorokból épített naked bike-okra hasonlít, rövid far, techno részletek, sportosság. Ugyanakkor műszakilag egy kis gyösz, az MSX125 alapjaira épül - egészen pontosan az MSX 150-es változatára, legalábbis a típus nevéből erre lehet következtetni. Más kapaszkodó nincs, mert műszaki adatokat nem közöltek róla.

msx 150ssracer.png

Az kerek első lámpa rajta az egyetlen retró elem, ami kicsit a CB400SS-ére hasonlít, minden más bámulatosan szép és modern. Radiálisan rögzített féknyereg, fordított villa, blokk alá húzott kipufogó, teli felnik és a zseniális, füstszínű plexiből készülő oldalsó rajtszámlap - rengeteg ütős, jól kitalált részlettel látták el a tervezők, és az összhatás is egész jó.

Nincs semmi információ, hogy típus valaha is gyártásba kerülne, vagy csak egyszeri showbike-ról van szó, viszont ha készülne is belőle szériamodell, felénk aligha hozzák, az európai piacon valószínűleg egy retró, a régi Monkey-t idéző MSX lenne sikertermék.