Visszavenné lopott motorját a négyéves kislány

2017.05.11. 11:06

A négyéves Izabella Tunicliffe nem túl kislányos hobbit választott magának: motokrosszversenyzőnek készül. Ez persze nem akkora csoda, ha hozzátesszük, apja Joshua Crewe is ezt a sportot űzi. Izabella hamarosan az AMCA iskolai bajnokságán állt volna rajthoz, de ellopták Yamaha PW50-esét.

20228616 1494243345.2658

A lopást április tizedikén észlelték, és nem a kis Yamaha volt az egyetlen, amely eltűnt az apa garázsából. A tolvajok vélhetően kivárták, amíg a férfi elmegy dolgozni, azt követően csaptak le egy Kawasaki KX250F-re és egy KX125-re is, összességében hárommillió forint körüli kárt okozva.

A PW50-es eltűnése érthető módon elszomorította Izabellát, akinek eszébe jutott, hogy akár vissza is vásárolná motorját a tolvajoktól. A Visordown szerkesztői is felháborodtak azon, hogy valakik képesek egy kislánytól is lopni, éppen ezért indítottak egy közösségi finanszírozásos projektet, hogy könnyebb legyen pótolni a gépet. Az 1349 fontos kitűzött célból eddig 375 font jött össze.

Izabella édesanyja, Megan Tunicliffe szerint kislánya soha nem érdeklődött igazán a tánc, vagy bármely más, igazán lányos tevékenység iránt, apja motoros hobbija viszont elvarázsolta. A fater már nemcsak lelkes hobbista, komoly szponzorai is vannak, Izabella is ezt szeretné elérni.