Jön a Husqvarna Svartpilen 701

2017.05.25. 10:09

Két éve, a 2015-ös EICMA-n mutatkozott be tanulmányként a Husqvarna Vitpilen, ami megmutatta, milyen lehetőségek vannak a Husqvarna utcai motorjaiban. A Vitpilen projekt azóta jól halad, most pedig megerősítették, hogy nemsokára érkezik a hasonló vonalvezetésű, de scrambleres kialakítású Svartpilen 701 is.

A Svartpilen a Vitpilenhez hasonló formai elemekből dolgozik, de küllős kerekeket és széles enduró kormányt kap. A felnik mérete nem változik, maradnak a 17 collnál, amire amolyan utcai endurógumikat szerelnek majd.

A blokk a KTM 690 Duke-ban bemutatott, Euro4-es egyhengeres, ami a kiegyensúlyozótengelynek köszönhetően egészen simán jár. A szériaváltozat 2018-ra várható.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.