Még be sem mutatták, de már elkapkodták a légies scramblert

2017.05.31. 13:35

A CCM az idei leghipszterebb márka, az ismeretlenségből elképesztő sebességgel lőttek ki a világhír felé. A sikerük alapja egy meseszép, légies váz, a letisztult forma és az alacsony  tömeg. Az Spitfire után bejelentették a Scramblert, ami rohamtempóban jutott el az első skiccektől a bemutatókész állapotig.

A blokk a Spitfire-ből is ismert, Husqvarna eredetű 600 köbcentis, 55 lóerős egyhengeres, a vázon sem variáltak, viszont más a segédváz, az első kereket 19-esre cserélték, dupla kipufogót húztak az ülés alá, más a kormány, hasidomot tettek az blokk alá, valamint offroad stílusú sárvédőket szereltek fel.

A Spitfire-höz hasonlóan ebből is mindössze 250 darab készül egyenként 3,2 milliós áron, és érdemes sietni, mert százat már látatlanban kifizettek a felpörgött rajongók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.