A részletek ismeretében rá lehet kívánni az MV Agusta RVS-re

2017.06.14. 10:30

A tegnap már megírt MV Agusta RVS-ről további részletek derültek ki, a fotón látható modell pontos neve MV Agusta RVS #1, és ez az eddigi legerősebb háromhengeres utcai MV. A blokkja 150 lóerős, és tudja az Euro4-et - az mondjuk nem derül ki, hogy ez az SC Project titán versenykipufogóval vagy anélkül értendő.

Több alkatrész a CRC-től érkezett, például a műszerfaltartó, a visszapillantó, a motorvédő és a kormány is, a különleges külsejű féktárcsa pedig a Braking Sunstar Batfly modellje. A küllős Kineo felnik a Dragster RR-ről már ismerősek lehetnek, ahogyan a kétszázas hátsó kerék is, szokatlan viszont a gumiválasztás, a felniken a Pirdelli MT 60 RS szupermutó abroncsok feszülnek.

A ledes első lámpa különlegessége, hogy kapcsolatban van a motor dőlésszög-érzékelőjével, és a széleken elhelyezett ledekkel bevilágít a kanyarba. A tankon végigfutó fémbetét egyébként titán, illetve ahol lehetett, szénszálat használtak. Az okos anyagválasztás eredménye, hogy az RVS #1 szárazon mindössze 168 kilót nyom. Összesen 95 darab készül belőle, egyenként 11,9 millió forintért.