Összetörte magát a négyszeres világbajnok

2017.07.10. 16:42

A DirtQuake látványos keveréke egy őrült parádénak egy dirt track versenynek. Az ovális pályán mindenféle szokatlan motorral rajthoz lehet állni - túraenduróval, sportmotorral, springer villás chopperrel, a lényeg, hogy meghökkentő legyen. Idén a négyszeres Superbike világbajnok, Carl Fogarty is rajthoz állt, és össze is csukta magát.

Foggy1

A baleset a Hooligan Race-en történt, ami 750 köbcenti feletti, sokhengeres szörnyetegek menete - Fogarty éppen a TT-menő Gary Johnsont próbálta befogni, olyan 110 km/h-val mehetett, amikor bukott - két törött bordával, lyukas tüdővel és törött vállal vitték el a mentők.

Foggy2

Amikor elszállították, felemelt hüvelyujjával jelezte a rajongóknak, hogy megmarad, aztán a kórházból már úgy nyilatkozott, hogy nagyszerű verseny volt, de a felesége most biztosan utálja ezért a balesetért, és meg kell ígérnie, hogy soha többé nem fog még egyszer versenyezni.

Ez utóbbit nehéz elhinni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.