Jön az új Yamaha X-Max 400

2017.07.13. 16:18

Finom újításon ment keresztül a Yamaha X-Max 400. Az idomokat élesebbre, szögletesebbre vették, a formatervet finoman elvitték az X-Max 300 felé, valamint elöl-hátul egyaránt ledesek lettek a fényszórók.

A tömegéből 5 kilót faragtak így már csak 210 kilót nyom, illetve az első futóművet lecserélték, a hagyományos teleszkópvilla és azok felfogatása az eddiginél sokkal közelebb áll a motorkerékpárokéhoz.

A blokkot nem mókolták nagyon, éppen csak annyira, hogy megfeleljen az Euro4-es előírásoknak, a 400-as egyhengeres továbbra is 31 lóerős és 33 Nm nyomatékú. Újak viszont az alumínium kerekek, illetve lecserélték a műszeregységet is.

Nőtt az ülés alatti tárolórekesz, két zárt sisak befér, tovább belekerült az X-Max 400-ba két új extra, a kipörgésgátló és a kulcs nélküli indítás. Az új változat augusztusban érkezik a kereskedésekbe, 2 248 000 forintos áron.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.