Az Indian is beszállt a Bobber buliba

2017.07.18. 16:31

Magára valamit is adó vintage gyártó nem lehet meg bobber nélkül - a Triumph akkorát aratott a sajátjával, hogy az Indian sem maradhatott le. A napokban leplezték le a Scout Bobbert, aminek a forgalmazása még az év vége előtt beindul.

Clipboard01

A modell az alap Scout technikáján alapul, a blokk ugyanaz az 1133 köbcentis vizes V2-es, a teljesítménye 95 lóerő, legnagyobb nyomatéka 97 Nm, az alumínium váz is azonos. A Bobber inkább külsőségekben különleges: rövid sárvédőket szereltek rá, 2,5 centit leültették, átvariálták az ülés-lábtartó-kormány háromszöget - az ülés egyszemélyes, a kormány lapos, a lábtartók 3,8 centivel hátrébb kerültek.

A ballonos gumik mellett új a fényszórókeret is, a tankra új Indian logó került, a burkolatokat visszavágták az agresszív külsőért - a tervezők szerint ez egy remek custom alap. A motor teletankolt tömege 255 kiló. Ára egyelőre nem közöltek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.