Újabb Africa Twin változatokra számíthatunk

2017.07.19. 15:38 Módosítva: 2017.07.19. 17:48

Már volt írtunk az olasz piacra készülő, limitált szériás Honda Africa Twin Rally-ról: egy viszonylag drága, minőségi alkatrészekből megépített, sok szempontból a CRF450 Rally Dakar-versenymotorra emlékeztető túraenduróról van szó, amit alkalmasabbá tettek a kemény terepezésre, és kizárólag Olaszországban lesz kapható.

honda-africa-twin-rally

Ősszel, az EICMA-n mutatják be a közönségnek, átdolgozott futóművet, a Honda Dakar-gépére hajazó fejidomot, Termignoni kipufogórendszert, egy darabból álló enduró ülést, alumínium koffereket és magasra húzott első sárvédőt ígérnek. Ami újdonság, hogy már most felbukkant a Spidi legújabb promóvideójában.

Ősszel egyébként nem csak a limitált szériás, olasz-piacos Rally lesz az egyetlen újdonság Africa Twin fronton, egyre több jel mutat arra, hogy a japán központban is készülnek egy újabb kiadással - és arra is számítani lehet, hogy előbb-utóbb további típusokba is beépítik az ezres, soros kéthengeres blokkot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.