A KTM tesz keresztbe a amerikai villanyszupermotónak

2017.08.23. 12:48

A san franciscói Alta Motors sorozatgyártásba küldi az Alta Redshift SM-et, a cég villanyhajtású szupermotóját. Erre már egészen 2011 óta várunk, akkor mutatták be ugyanis az első prototípust.

A Redshift SM a cég második modellje, az első a Redshift MX volt - a villanykrosszmotort 2015 óta lehet megvásárolni. Az SM közúton is használható motor lesz, nagyjából négymillió forintos áron. A hírek szerint további két modellen is dolgoznak, egy rendszámozható endurón és egy vagány street trackeren.

A Redshift SM-nek jelenleg leginkább a KTM tehet be - az osztrák cég nemrég indította el a villanymodelljeinek a tengerentúli forgalmazását, ráadásul látványosan az Alta alá árazva: majdnem féláron adják hozzájuk képest az E-XC-t (8300 vs. 15 500 dollár), éppen csak 300 dollárral drágábban, mint a KTM Freeride 250 R-et.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.