Nézzük meg alaposabban az új Ducati Panigale V4-et

2017.09.08. 16:41

Nem direkt nyomjuk ma fullba a ducatis híreket, ez egyszerűen egy ilyen nap. Már  mindent tudunk az új V4-es Desmosedici Stradale blokkról , most pedig újabb képek jöttek arról, hogy  mibe is szerelik.

A Ducati V4-es motorja 210 lóerős, és első körben a Panigale V4 nevű modellbe építik be, amit várhatóan novemberben lepleznek le. Erről korábban már láttunk képet, most viszont elég jól szemügyre is vehetjük, ugyanis a Moto.it elég penge lesifotókhoz jutott hozzá.

Mint látjuk, az airbox-ba a levegő a fényszóró alatti nyílásokon keresztük áramlik, elhagyták az oldalra szerelt központi rugóstagot, és hagyományosan, függőlegesen építették be. Az egykarú lengővilla viszont megmaradt.

A képeken a Panigale V4 S-t láthatjuk, félaktív Öhlins futóművel és kovácsolt alumínium Marchesini kerekekkel - ezen felül lesz egy alapváltozat hagyományos futóművel, és 2019-től egy Superbike-homológ R kivitel.

A legérdekesebb elem az alumínium váz, ami mindkét hengersoron megtámaszkodik, illetve az alatta található alsó burkolat, aminek a menetszél terelésében, ezzel együtt a motor hűtésében lehet szerepe.

Egyelőre ennyit tudunk, az hivatalos bemutató után okosabbak leszünk.