Ismét hosszú távra terveznek az új Gold Winggel

2017.10.12. 17:57

Az új Honda Gold Wing a pocsékul kezelt titok legjobb példája, hiszen már a bemutató előtt bő három héttel minden kiszivárgott róla. Ennek ellenére a Honda úgy viszi tovább a marketingkampányt, mintha mi sem történt volna, most például egy komplett Gold Wing történelmet vágtak össze az elmúlt 48 év GL modelljeiből.

A Gold Wing nem egy gyakran frissülő típus, a mostani GL1800 érdemben nem változott 2001 óta, és az azt megelőző GL1500-hoz sem nyúltak 13 évig. Ennek megfelelően a 2018-as nagy váltást is hosszú távra tervezik, belepakolják az összes friss fejlesztésüket.

A legfontosabb változás az első futómű lesz, a korábbi hagyományos teleszkópvillát egy lengőkaros rendszerre cserélik, felkerül a DCT duplakuplungos váltó az extralistára, és a gomberdőt eltüntetik, helyette egy TFT kijelző lesz menürendszerrel. A mostani Gold Wing-F6B pároshoz hasonlóan az új Gold Wingből is lesz egy Bagger verzió, alacsonyabb szélvédővel és topcase nélkül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.