Lehet, hogy kapásból két változat készül a H2 GT-ből

2017.10.13. 11:01

Újabb részletek érkeztek a Kawasaki H2 túraváltozatáról, amit felváltva emlegetnek H2 GT és H2 SX néven. Azt már lehet sejteni, hogy kétszáz lóerős teljesítménnyel jön, valamint kétszemélyes üléssel.  Létezik egy olyan pletyka, miszerint a túra-H2-ből két változat lesz, egy szerényebben felszerelt SX kivitel, és egy minden kényelmi extrával megszórt GT.

Fantáziarajz a H2 SX-ről
Fantáziarajz a H2 SX-ről

A motor karaktere más lesz, mint az alap H2-nél, ennél (ezeknél?) a középső tartományra hangolták a nyomatékot. Az elektronikus asszisztensekből az összes létezőt belepakolják, tehát lesz kanyar-ABS, kipörgésgátló, egykerék-kontroll és különböző üzemmódok, valamint várható a félaktív futómű is.

Kawasaki H2 GT fantáziarajza
Kawasaki H2 GT fantáziarajza

Ezen felül számíthatunk színes TFT kijelzőre beépített GSP-szel, elektronikusan állítható szélvédőre, fűthető markolatra és ülésre, valamint kulcsnélküli indításra - ezek nagyrésze már létezik a Kawasaki más modelljeiben, egyszerűen csak át kell emelni őket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.