Valószínűleg fertőzés miatt kell helyettesíteni Jonas Folgert a MotoGP-ben

2017.10.20. 10:30

Az ausztrál Broc Parkes fogja helyettesíteni a következő GP futamon Jonas Folgert. Parkes-t jól ismerik a Yamahánál, hiszen a gyári támogatású YART csapatban versenyzik az Endurance VB-n. Parkes logikus választás volt a Tech3 számára, ugyanis nem csak a pályát ismeri kiválóan, hanem van tapasztalata a MotoGP-ből is, 2014-ben a Paul Bird Motorsporttal ment Michael Laverty társaként - igaz, akkor nem Yamahával, hanem egy Aprilia alapú versenymotorral állt rajthoz.

broc-parkes-yart-yamaha-world-endurance

Jonas Folger a MotoGP-ben szokatlan módon nem sérülés miatt hiányzik, hanem betegség miatt. Hogy pontosan miről van szó, nem tudni, a csapat nem mondott semmit a diagnózisról. Egyelőre az a teória, hogy az Epstein-Barr vírus miatt kialakult mononucleosis infectiosa-ban szenved. Ha ez igaz, további versenyeket is ki kell hagynia

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.