Modern café racer Honda módra

2017.10.26. 09:52

A Honda szinte titokban mutatta be a Honda Neo Sports Café tanulmányt a Tokiói Autószalonon. A forma egyszerű és modern, a részletek szépek, az összhatás és a stílus pedig a két évvel ezelőtt, Olaszországban bemutatott CB4 Conceptet és Six50 Scramblert juttatja eszembe.

A Neo Sports Café egyelőre csak tanulmány, formai gyakorlat, és csupán reménykedhetünk benne, hogy lesz szériaértett folytatása, és nem jut arra a sorsra, mint a Honda többi, érdekes showbike-ja, például a Honda CB1100TR tanulmány.

Az NSC képeit nézegetve feltűnik, hogy a blokk az előző generációs CBR1000RR-ből származik (vagy a CB1000R-ből, a kettő alapjaiban ugyanaz), ami nehezen értelmezhető húzás, hiszen  az aktuális CBR  blokkjához már tartoznak elektronikai asszisztensek, és az Euro4-et is garantáltan tudja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.