Lejövő drogosoknak való elfoglaltság a Yamaha papírmodellje

2017.12.04. 14:23

A Yamaha nem ma kezdte a súlyos papírmodellek gyártását, 1997-bent volt az első, amelyről bizonyítékot találni az interneten. Azóta évről évre jönnek az újabbak, ráadásul egyre bonyolultabbak.

A legfrissebb ultra-részletgazdag kiadásban MT-10, YZF-R1M, VMAX és MT-01 van - két aktuális csúcsmodell és két modern klasszikus. Érdekes, hogy a papírmodellek elképesztően elvadultak, egy 1999-es R1 még 167 darabból állt, míg most 914-ről indulunk, ezek már nem a kis unaloműzés kategóriába tartoznak, hanem már komoly projektek.

Ami meglepő, sokan nekiállnak az elképesztően részletgazdag papírmakettek megépítésének, itt látni is jónéhány elkészült munkát. Ha rengeteg szabadidőd van, és szereted a pepecselést, amit aztán senki nem fog kellő elismeréssel kezelni, akkor itt tudod letölteni a sablonokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.