Az indiaiak többet hoztak ki a G 310-ből, mint a BMW

2017.12.05. 11:40

A BMW a G 310 R-t az indiai TVS segítségével készítette el, és már a kezdetektől lehetett tudni, hogy az alapokra a helyiek is felhúznak egy saját modellt - 2016 elején volt is egy tanulmányuk, az Akura, mely egy G310 alapú pályamotor volt, szénszálas idomokkal. Most viszont megmutatták a végleges változatot, a TVS Apache RR-t.

tvs1

A rövid teaser csak néhány villanásnyi képet mutat a motorról, ami alapján azt kell mondanom, hogy az Apache RR sokkal jobban néz ki, mint a meglehetősen semmilyen G 310 R - attól viszont nem kell tartani, hogy európai pályán kikapna a BMW, a TVS-t kizárólag Indiában fogják forgalmazni.

Az Apache RR adatai megegyeznek a G 310-zel, ugyanaz a 313 köbcentis, hátrafelé álló blokk dolgozik benne, ugyanabban a térhálós vázban, a futóművet a Kayaba szállítja be, és LED-es fényszórókat kap.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.