Ne lepődj meg, ha egyszer BMW emblémával látod

2017.12.07. 15:34

Bemutatták a TVS Apache RR 310-et, ami az előzetes feltevéseket tökéletesen igazolja, vagyis sokkal jobban néz ki, mint a műszakilag azonos BMW G 310 R. Mivel ezt a típust soha nem fogják Európába hozni, gyanítható, hogy előbb utóbb a BMW is előrukkol a G 310 full idomos változatával, amellyel akár a Supersport300 világbajnokságon is szerepelhetnének.

A TVS-szel közösen fejlesztett alapokra épülő Apache RR 34 lóerős és 27 Nm nyomatékú, a váz, a blokk, a futómű és fékrendszer tökéletesen megegyezik a BMW G 310-zel, vagyis KYB villát és Bybre (a Brembo indiai leányvállalata) fékeket tettek alá. A fényszóró ledes, a műszerfal egy LCD kijelző, a formaterv pedig határozottan vagány.

Sajnos nem tudni, hogy a BMW mikor fog előrukkolni az idomos kisgéppel, illetve azt sem, hogy egyáltalán bevállalják-e, amikor a KTM RC390 lényegesen erősebb, és a Kawasaki is 300-ról 400 köbcentire vált.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.