Nyakát törte, majd hazamotorozott

2018.01.22. 17:13

Mindennapi teendőit végezte éppen egy ausztrál farmer, akit a híradásokban csak Jimként emlegetnek. Éppen motorral járta a telkét, amikor elesett, beverte a fejét, de nem vesztette el az eszméletét. Amikor feltápászkodott, megijedt, mert nem bírta megtartani a fejét, és hatalmas fájdalmai voltak.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 

Jimnek sok választása nem volt, hiszen nem volt a közelében senki, akitől segítséget kérhetett volna. Így felült a motorjára, és úgy tett meg ötszáz métert otthonáig, hogy közben a hajánál fogva tartotta a fejét. Onnan aztán mentőt hívott, először a Dandenong, majd az Austin kórházba szállították.

Az orvosok aztán megállapították, hogy a C1-es és C2-es csigolya sérült meg. Csavarozni kellett, most pedig nyakrögzítőt visel, de teljesen fel fog épülni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.